Újabb szörnyű fejlemények: Kislánya betakargatta Berki Krisztián testét, azt hitte, csak alszik...

Kislánya telefonon kért segítséget


Miközben a vizsgálat zajlik, a Borshoz újabb megrázó információk érkeztek a tragikus éjszakáról.


Úgy tudjuk, Berki Krisztián kislányával kettesben tartózkodott a lakásban. Natasa Zselyke szomjas lett, felébredt és édesapjához sietett.


– Szólt az apukájának, aki nem válaszolt – mondta lapunknak Krisztián egy neve elhallgatását kérő barátja. – Natika azt hitte, hogy édesapja alszik, ezért betakargatta, szólogatta, de mindhiába… Később próbálta elérni mostohaanyját, hogy segítséget kérjen, de nem érte el Mazsit.


Végül a telefon híváslistájában lévő utolsó számot tárcsázta. Berki ismerőse vette fel, nekik tudta elmondani a rémült kislány, hogy valami baj van, mert nem tudja felébreszteni apját, ezután a barát hívott segítséget Berkihez – számolt lapunknak Krisztián egy neve elhallgatását kérő ismerős.

Mazsi összeomlott


Berki Krisztián felesége összeomlott. Mazsi elsőként a Borsnak, sokkos állapotban szólalt meg a tragédia reggelén.


– Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben. Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk – mondta zokogva az édesanya, aki fél éves kislányával maradt özvegyen.

loading...

Megjegyzések