- Link lekérése
- X
- Más alkalmazások
- Link lekérése
- X
- Más alkalmazások

Egyértelmű, hogy a hús akkor a legjobb, ha lágy és ízletes. Az alábbiakban egy ezzel kapcsolatos trükköt osztunk meg, amely nagyon hatékony eredményeket ad olcsón és viszonylag kevés idő ráfordításával.
Semmi másra nem lesz szükségünk, mint a minden konyhában fellelhető szódabikarbónára. Tudni kell, hogy a vízben feloldott szódabikarbónában áztatva a hús felületén megnő a PH érték, amely ettől omlóssá válik az elkészítés során.
Egy edénybe vizet, egy kiskanál szódabikarbónát és egy csipet sót teszünk, majd ebben a páclében hagyjuk állni a húst 20 percen keresztül, lehetőleg a fridzsiderben.
Mindössze ez a 20 perc elegendő ahhoz, hogy a szódabikarbónás pác megfelelően kifejtse a hatását. A halak kivételével gyakorlatilag bármilyen hús esetében alkalmazhatjuk ezt a megoldást, sőt az sem számít, hogy utána milyen eljárással készítjük el a húsunkat.
A hús ráadásul egyáltalán nem veszi át a szódabikarbóna izét, mivel az nem elég karakteres ahhoz, hogy más fűszerek aromáját “felülírja”.
Érdemes kipróbálni ezt a megoldást, mert fantasztikusan szép eredményt tudunk elérni vele, olcsón és egyszerűen! Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is kipróbálhassák!
loading...
- Link lekérése
- X
- Más alkalmazások
Megjegyzések
Megjegyzés küldése